FAQ

Wat is de levertijd?

Wij doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te sturen, maar wij willen graag dat je rekening houdt met maximaal 7 werkdagen (incl. weekend).

Op sommige foto’s zijn vouwen te zien, gaan deze vouwen uit het vloerkleed?

Wij zullen het kleed met zorg stomen voordat je het ontvangt. Hierdoor zal het merendeel van de vouwen verdwijnen. Alle vouwen gaan uit het vloerkleed als er eenmaal op wordt ‘geleefd’ en het vloerkleed gewicht gewend is.

Ik heb een wens voor een tapijt, kussen of simpelweg een idee, maar ik zie het niet op de website. Mag ik jullie hiervoor benaderen?

Graag zelfs! Wij staan open voor alle ideeën. Wij kopen namelijk ook geweven stoffen in, zoals katoen en wol om er vervolgens poefen en kussens mee te maken. Heb jij een bepaalde wens? Dan horen wij dat heel graag van je.

Heeft een Tara Loush een winkel?

Nee, Tara Loush heeft op dit moment geen winkel. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Doordat wij geen winkel hebben en het direct inkopen van de wevers in Marokko, hebben wij lagere kosten. Dit berekenen wij door in de prijs. Als je Tara Loush vergelijkt met andere soortgelijke winkels en websites dan merk je al snel dat wij een goede prijs vragen voor onze producten.

Heeft een Tara Loush een showroom?

In de nabije toekomst kan je op vrijblijvende afspraak langs komen in onze showroom. Meld je aan voor onze update-mail zodat wij je hiervan op de hoogte kunnen houden.

Zijn jullie van plan om uit te breiden?

Ja zeker! Wij willen op korte termijn het assortiment uitbreiden, met vloerkussens, kussens, lampen, manden en decoratie.

Hoe kan ik betalen?

Met Ideal en met een directe (handmatige) overboeking.

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Haaaa, die zijn er niet!

Het product is toch niet wat ik had gedacht, hoe kan ik het terugsturen?

Je kan het terugsturen binnen 14 dagen. Graag ontvangen we alvorens een email met ‘retour’ in het onderwerp. Je hoeft geen reden op te geven voor het retourneren, maar wij zouden het waarderen als wij feedback ontvangen over de reden waarom het product niet voldoet aan je wensen.

Indien het product aan de voorwaarden voldoet mag je het terug sturen in de orginele verpakking naar:

Tara Loush
Hertog Janstraat 6
5491 BT Sint Oedenrode

De kosten om het product te retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen er zorg voor dragen dat je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen ontvangt.

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja, wij verzenden wereldwijd.

Wat is jullie email adres?

info@taraloush.com

Staat je vraag er niet tussen?

Dat kan! Stuur ons een mail, dan krijg je binnen 24 uur een antwoord.